Çarşamba, 31 May 2017 21:46

Kendi Kızına Taç Giydirdi

Çatak Müftülüğü tarafından açılan Kuran kursunda Kuran okumaya geçen geçen 4-6 yaş gurubu öğrencilerden Elif İpek Akgül'e taç giydirme töreni yapıldı. Törende minik Elif'e tacını babası Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül giydirdi.

Müftülük binası altındaki Kuran kursunda yapılan taç giyme törenine Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, eşi Demet Akgül, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Aşçı, Savcı Bekir Ozan Ayçiçek, Hakimler Ali Ataş, Ahmet Tayfun Demir, ilçe Müftüsü İlhan Günay, Milli Eğitim Şube Müdürü Şükriye Ersari, kurs hocaları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

KENDİ KIZINA TAÇ GİYDİRDİ
Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Akgül'ün kızı Elif İpek için yapılan törende baba Akgül, kendi kızının tacını giydirdi. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül'ün eşi Demet Akgül ise kızının eline kına yaktı. Burada konuşma yapan Kaymakam ve Başkan Vekili Akgül, kurs sayesinde çocukların küçük yaşlarda Kuran okumayı öğrendiğini belirterek, "Amacımız, milli, manevi, kültürel değerlerimizi, onlarla paylaşmak, vatana, millete, anne ve babalarına, bütün insanlığa hayırlı evlatlar olarak yetişmelerini sağlamaktır" dedi.

İlçe Müftüsü İlhan Günay ise, bu yıl açılan kursların ilk meyvelerini aldıklarını belirterek,"Yaz kursları da dâhil 6 ay önce bismillah diyerek başladığımız bu yolculuk bugün ilk meyveleriyle bize teşekkür etmektedir. Buna mukabil iyi yürekli, fedakar hocalarımız var. Çalışmalarımızda yanımızda duran kardeşlerimiz var. İnşallah gelecek yıl çok daha iyi şartlarda, daha iyi imkânlarla karşınıza çıkacağız. Bir güzellik varsa tek başına olmuyor" dedi.

Güneşli

Güneşli