Çarşamba, 31 May 2017 21:23

Görentaş Anadolu Lisesi Sene Sonu Programı

Görentaş Çok Programlı Anadolu Lisesi 2016 - 2017 Eğitim - Öğretim Yılı boyunca yapılan sosyal, kültürel ve mesleki alanlardaki etkinliklerinin sunulduğu Yıl Sonu Programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunuşu ile başladı.

Atatürk İlkokulu Konferans Salonunda düzenlenen programa Çatak Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Metin YALTAY, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Okul Müdürü Mehmet Sait DOĞRUER öğrencilerin öğretmenleriyle beraber uğraşlar sonunda tiyatro ve şiir gösterisini hazırladıklarını belirterek:“Çocuklarımız burada aldıkları eğitimle geleceğe emin adımlarla yürüyecekler. Onları aile sevgisiyle kucaklayıp, evlatlarından ayırmadan başarılarını sağlayan öğretmen arkadaşlarımı kutluyorum ” diyerek, gösterdikleri ilgi için velilere teşekkür etti.

Güneşli

Güneşli