Pazartesi, 29 May 2017 22:01

Çatak YBO'da TÜBİTAK Bilim Fuarı

Çatak YBO (Yatılı Bölge Ortaokulu)´nun Kapalı Spor salonunda düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarı sergisine; Çatak Belediye Başkan Vekili Kaymakamı Hacı Asım Akgül, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Aşçı, Hakim Ali Ataş, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Çatak YBO Müdürü Fatih Gül; "Fen Bilimleri öğretmenimiz Serap Yorgun koordinatörlüğünde  toplamda 7 farklı branştan öğretmenimizin öğrencilerimizle hazırlanmış olan projeler  katılımcılar tarafından  oldukça beğeni aldı. Van Milli Eğitim müdürlüğü AR-GE biriminden etkinliğimize gelen Ekip tarafından toplamda 3 projemizin örnek proje olarak tubitaka sunulacağı söylendi buda bizim için ayrı bir övünç kaynağı oldu.  Amacımız, öğrencilerin bilimle buluşmasını ve bilimsel düşünceye ilgi duymasını sağlamaktır. Fuarımıza katılarak bizleri onurlandıran ve öğrencilerimize büyük moral olan İlçe Kaymakamımız Hacı Asım Akgül’e, Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Salih Taş ve tüm yetkililerimize bizi yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum." dedi.

Çoğunlukla Bulutlu

-3°C