Pazartesi, 29 May 2017 21:38

Kayaboğaz Ortaokulu’nda TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı

Kayaboğaz Fen ve Teknoloji Öğretmenleri öncülüğünde öğrenciler tarafından Görentaş Ç.P.A.L´nin çok amaçlı salonunda TÜBİTAK 4006 Bilim fuarı yapıldı.

Gerçekleştirilen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na, Çatak Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Aşçı, Milli Eğitim Müdürü M. Salih Taş, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül ve davetliler, projelerin sergilendiği stantları tek tek gezip, sergilenen projeler hakkında öğrencilerden bilgi aldılar. Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül fuarda emeği geçen idareci ve öğretmenlere teşekkür edip projelerin geliştirilmesi için iyi dilek ve temennilerde bulundu.

Güneşli

Güneşli