Pazar, 28 May 2017 22:10

Çatak’ta İslam’ın Gençliğe Bakışı Konulu Konferans

Çatak Eğitim Bir Sen ve Diyanet Sen yönetimleri ortaklaşa  “ İslam’ın Gençliğe Bakışı” konulu bir konferans düzenlediler. Konferansa konuşmacı olarak İlahiyatçı Osman Nuri Gülaçar katıldı.

Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Hamdi İnan, Osman Nuri Gülaçar ve beraberindekiler öncelikli olarak Çatak Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül’ü makamında ziyaret ettiler. Daha sonra Halk Eğitim Merkezine gelerek burada ceviz ağacı oymacılığından yapılan eserleri incelediler.

Atatürk İlkokulu Konferans Salonunda düzenlenen programa Çatak Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül, Çatak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Çatak Eğitim Bir Sen Başkanı Hamdi İnan Halk Eğitim Müdürü Erkan Manto, kurum müdürleri, misafirler ve ilçedeki lise öğrencileri katıldı. Öğrencilerimiz kendileri için faydalı olan bilgileri heyecanla dinlediler.

Program Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Hamdi İnan’ın konferansa teşrif eden misafirlere ve öğrencilere teşekkür etmesi ile son buldu.

Açık

Açık