Cumartesi, 13 May 2017 21:24

Liseler Voleybol Turnuvasında Mücadele Etti

Çatak'ta Belediye ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen liseler arası voleybol turnuvasında takımlar şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti.

İlçede sporu özendirmek için çeşitli turnuvalar düzenleniyor. Bu kapsamda düzenlenen liseler arası voleybol turnuvasında Çatak Çok Programlı Anadolu Lisesi, Mehmet Sait Aydın Anadolu Lisesi, Görentaş Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Çatak İmam Hatip Lisesi mücadele etti. Yatılı Bölge Okulu kapalı spor salonunda yapılan müsabakalarda takımların mücadelesi heyecanla izlendi. Turnuva sonunda erkeklerde Çatak Çok Programlı Anadolu Lisesi, kızlarda ise Mehmet Sait Aydın Lisesi şampiyon oldu.