Cumartesi, 22 Nisan 2017 22:09

Voleybol Turnuvasında Final Maçı Oynandı

Çatak Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  tarafından düzenlenen Kurumlararası Voleybol Turnuvası sona erdi.

Guruplar halinde yapılan müsabakalar, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yusuf Yorulmaz ve Beden Eğitimi Öğretmeni Burhan Çelik tarafından yönetildi. Tüm kurumların katıldığı voleybol turnuvasının Final maçı Atatürk ilkokulu ve Çok Programlı Anadolu Lisesi arasında gerçekleşti.Final maçı sonunda  ÇPAL şampiyon oldu.

Dereceye giren sporculara 23 Nisan Ulusal Çocuk Bayramı programında ödülleri verilecektir.

Açık

Açık