Cumartesi, 22 Nisan 2017 21:51

Akgül’den Hastalara Kutlu Doğum Sürprizi

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Çatak Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, İlçe Müftüsü İlhan Günay, SYDV Müdürü Aydın Babur, İlçe Tarım ve Gıda Müdürü Mehmet Raci Selçuk ve   Müftülük Personeli  "Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyla Çatak Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gören hastaları ziyaret ettiler.

Yapılan ziyarette yatan tüm hastaları tek tek ziyaret eden Belediye Başkan Vekili Akgül ve beraberindeki ekip hastalara acil şifalar dileyip gül ve kitap dağıttı.

Yapmış olduğumuz ziyaretlerden bir tanesinin de Kutlu Doğum haftası münasebetiyle Çatak Devlet Hastanesine olduğunu belirten Belediye Başkan Vekili Akgül; “Kutlu Doğum haftası denildiğinde, Hz. Peygamberi anmak, daha da önemlisi onu anlamak, onun temsil ettiği değerlerin bütününü tanımak ve hayatımızda uygulayabilmek çabası akla gelir. Nitekim Peygamber Efendimiz(sav) hasta ziyaretine büyük önem vermekteydi. Bizlerde bu vesileyle hastaların, refakatçilerin ve hastane çalışanlarının Kutlu Doğum Haftasını tebrik ediyoruz. Yatan tüm hastalara acil şifa diliyor, hastaların dualarının kabul olması vesilesiyle onlardan hayır duaları diliyoruz. Hastanemiz Başhekimi Dr. Gökhan Çalışkan’a ve hastane personeline göstermiş oldukları ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederiz. ” Dedi.

Güneşli

Güneşli