Pazartesi, 17 Nisan 2017 22:18

Çatak Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası Davetiyelerini Gül Eşliğinde Dağıttı

Çatak Müftüsü İlhan Günay ile din görevlileri, kurum ve esnafları ziyaret ederek, gül ve davetiye dağıttı. Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine herkesi davet eden Müftü Günay, Çatak Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan ve diğer kurum amirlerini de ziyaret ederek gül ve Kuran-ı Kerim verdi.

İlçe Müftüsü Günay Kutlu Doğum Haftasının 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanacağını belirterek, “Bu vesileyle kurumlar, esnaf ve vatandaşlara Hz.Peygambere  duyulan muhabbettin sembolü olan gülü ve dinimizin temeli olan Kuran-ı Kerim’i davetiyle ile birlikte dağıttıklarını, başta Sayın Belediye Başkan Vekilimizi ve diğer protokol üyesi kurum amirlerini oluşturduğumuz bir ekiple ziyaret ettik. Davetiyelerimizi verdik. Programımıza davet ettik. Hepimizin Kutlu Doğum Haftası Kutlu Olsun” Dedi.

Güneşli

Güneşli