Pazartesi, 17 Nisan 2017 21:25

Başkan Vekili Akgül Yukarı Narlıca İlkokulunu Ziyaret Etti.

Çatak Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Umut Düzerdik, Ezdinan Aşireti Lideri Mehmet Salih Özbek, AK Parti ilçe Başkanı Tahsin Babur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, İlçe Müftüsü İlhan Günay, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, İlçe Tarım Gıda Müdürü Raci Salçuk ve SYDV Müdürü Aydın Babur ile birlikte Yukarı Narlıca İlkokulunu ziyaret  etti.

Okul İdaresinden Okul ve öğrenciler hakkında gerekli bilgileri alan Akgül, okulöncesi öğrencileri ile tek tek tokalaşarak yakından ilgilendi. Kaymakam Akgül, öğretmenlere ve öğrencilere başarılar diledikten sonra okul ziyaretinden sonra Akgül beraberinde ki ekiple Yukarı Narlıca Mahallesinde bulunan hasta ve ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti.

Güneşli

Güneşli