Çarşamba, 12 Nisan 2017 20:09

Çatak'ta Voleybol Turnuvası

Çatak'ta kurumlar arası voleybol turnuvası düzenleniyor. 12 takımın mücadele ettiği turnuvada Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül hem kaymakamlık hemde belediye takımında sahaya çıkıyor.

Çatak'ta Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül, sporun geliştirilmesi ve gençlerin spora yönlendirilmesi için çeşitli etkinliklere öncülük ederken, Çatak Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizesiyle bu kez ilçedeki resmi kurumlar arasında voleybol turnuvası düzenlendi.  2 gruptan oluşan turnuvada 12 takımın mücadele ediyor. Turnuvada, en çok puan alan takımlar bir üst tura çıkacak. Turnuvada Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Atatürk İlkokulu, Müftülük, Vedaş, Adliye, Seyvan Yavuz İlkokulu, Yatılı Bölge Ortaokulu, Halk Eğitim Merkezi, Çok Programlı Anadolu Lisesi takımları yer aldı. Turnuvada Çatak Belediye takımı ile Kaymakamlık takımının finalde karşılaşması halinde Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül'ün Kaymakamlık mı, yoksa Belediye Başkanlığı takımını tercih edeceği merak konusu oldu.

Güneşli

Güneşli