Çarşamba, 12 Nisan 2017 19:31

Çatak'ta Rafting Heyecanı

Çatak Belediye Spor bünyesinde kurulan rafting takımı çalışmalarına başladı.

Çatak'ta sporun geliştirilmesi için yoğun çaba gösteren Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül'ün talimatlarıyla Çatak Belediye bünyesinde rafting takımı kuruldu. 6 kişiden oluşan takım, çalışmalarına başladı. İdmanlarını Çatak Çayı'nda yapan rafting takımı, önümüzdeki ay gerçekleştirilecek festivalde gösteri yapacak. Rafting takımı ayrıca ilçede rafting yapmak isteyenlere kurs verecek. Rafting takımı ulusal ve uluslararası yarışmalara da katılma hazırlıklarını yapıyor.

Açık

Açık