×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Pazartesi, 19 Temmuz 2021 17:21

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’ın Kurban Bayramı Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan Kurban Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Şeylan mesajında;

“Birlik ve beraberliğimize güç katan, milli ve manevi hislerimizi pekiştiren, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularıyla kardeşlik hukukunu, akrabalık, komşuluk bağlarını kuvvetlendiren, yoksulu gözetme, yetimi sevindirme gibi hayatımıza çok kıymetli manalar katacak olan bir Kurban Bayramını daha hep birlikte karşılamanın huzurunu ve sevincini yaşamaktayız.

Bayramlarda yaşanan en güzel paylaşımlardan birisi de büyüklerimizi, hasta, yaşlı ve muhtaç vatandaşlarımızı, aziz şehitlerimizin ailelerini ve kahraman gazilerimizi ziyaret etmek, onların gönüllerini alarak daima yanlarında olduğumuzu hissettirmektir.

Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu ve ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü bu müstesna günler, daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bu anlamda bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları çerçevesinde sevinç ve coşku ile bir bütün olarak yaşamalıyız.

Bu duygu ve düşünceler ile Kurban Bayramının  ülkemize, milletimize, islam alemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor ve tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor sevgilerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr