Cuma, 16 Temmuz 2021 10:02

Çatak’ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Demokrasi Nöbeti Tutuldu

Hain darbe girişiminin 5. Yıldönümünde Çatak Hükümet Konağı Bahçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nöbeti düzenlendi.

Ülkemiz genelinde olduğu gibi Çatak’ta da düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Demokrasi Günü programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

15 Temmuz gecesi saat 20.00 da başlayan program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.  Akabinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı konuşması izlendi. 15 Temmuzu anlatan Sinevizyon gösterisinin ardından İlçe Kaymakamımız Mehmet Erdem Akbulut konuşma yaptı. İlçe Müftüsü Abdullah Uzel tarafından dualar edilmesinin ardından Alanda nöbet tutanlara Çatak Belediyesi tarafından ikramda bulunuldu. Program 15 Temmuz konulu video gösterimi ile devam etti.

Program sabah ezanına kadar devam etti.

Mobil : 0507 518 06 81