Çarşamba, 02 Haziran 2021 11:57

Kaldırımların Tamir Ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Çatak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehir içlerinde tahrip olmuş kaldırımlar için tamiratlar yapılıyor.

Çatak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yaz programı çerçevesinde yeni projelere göre iş ve işlemler yapılırken bir yandan da bozulan yol ve kaldırımların tamiratları yapılıyor. İlçe merkezinde cumhuriyet ve Adnan Menderes mahallelerinde tahribatlara ilişkin tespit yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan,  Çeşitli nedenlerden ötürü özellikle şehir merkezinde birçok bölgede yol ve kaldırım tahribatları oluşmuş. Ekiplerimiz tarafından bunlar tespit ediliyor ve hemen tamirat çalışmalarına geçiliyor. Bu hizmet yaz programı ile birlikte devam edecek´ dedi.