Salı, 04 May 2021 18:26

Çatak Belediyesi Gıda Kolisi Dağıtımlarına Devam Ediyor

Çatak Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine yönelik Ramazan ayı başında başlattığı gıda kolisi yardımı dağıtımlarını tam kapanmanmada da aralıksız olarak sürdürüyor İçerisinde 20 farklı ürünün yer aldığı gıda kolileri Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ve Teşkilatı tarafından büyük bir hassasiyetle vatandaşların ayağına götürülürken, ay sonuna kadar 4 bin gıda kolisi ihtiyaç sahipleriyle buluşturulacak.

Sosyal yardımlar konusunda yaptığı çalışmalarla vatandaşların taktirini alan çatak Belediyesi, ilçedeki ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere yönelik Ramazan ayının başında başlattığı gıda kolisi dağıtımlarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Çatak Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi, hasta, yaşlı ve dar gelirli vatandaşlara yönelik sosyal yardımlarını 365 gün aralıksız olarak sürdürdüklerini belirterek, "İlçemizin en ücra köşesinde yaşayayan hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmıyoruz. Gıda kolisi dağıtımı ile vatandaşlarımızın sofralarına küçük de olsa bir katkı sunmaya çalışıyoruz. Ülke olarak  tam kapanmanın yaşandığı bu zor günlerde özellikle dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin yaşayabileceği mağduriyetlerin önüne geçmek için çalışmalarımız devam edecek. " diye konuştu.

Mobil : 0507 518 06 81