Cuma, 30 Nisan 2021 20:35

Başkan Şeylan’dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan mesajında;
“1 Mayıs bilindiği üzere Ülkemizde "Emek ve Dayanışma Günü" olarak kutlanmaktadır.
Ülkemizin kalkınmışlık hedeflerine ulaşmasında ve istikrar içerisinde büyümesinde işçi ve emekçilerimizin rolü kuşkusuz çok büyüktür. Devletimizin, emek ve dayanışmaya verdiği değere bağlı olarak, son yıllarda işçi ve emekçilerimizin haklarının güvence altına alınmasında ve çalışma koşullarının iyileştirilmesinde büyük gelişmeler sağlanmıştır. Tüm dünyada, işçi ve emekçiler tarafından bayram olarak kutlanan 1 Mayıs günü, ülkemiz de de kutlanmaktadır.
Bizler, millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan verilmesi gerektiğine inanan ve bunu prensip edinen bir inancın mensuplarıyız. İşçi ve emekçilerimizin gösterdikleri gayret ve çalışma mücadelesi ile İşçi ve işverenlerin birlikte oluşturduğu karşılıklı özveri, diyalog ve işbirliği sayesinde ülkemiz, ekonomik ve sosyal kalkınma alanında önemli başarılara imza atmıştır.
Bu duygu ve düşüncelerle Emeğiyle geçimini temin eden ve toplumumuzun kalkınmasına büyük katkılar sağlayan, tüm çalışanlarımızın gururla kutladıkları bu anlamlı günde başta tüm kamu personelimizin, işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutlar bundan sonraki çalışmalarında başarılar diler, huzurlu, mutlu, barış dolu yarınlar temenni ederim.” İfadelerini kullandı.

Mobil : 0507 518 06 81