Cuma, 30 Nisan 2021 18:57

Çatak Belediyesinden İhtiyaç Sahiplerine Destek

Çatak Belediyesi, kovid 19 salgını nedeni ile tam kapanma da uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıtımı gerçekleştirdi.

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’ın bizzat hazırlanmasını sağladığı ve dağıtıma hazır hale getirilen gıda kolileri, koronavirüs tehdidinin her anlamda zor günler yaşattığı bu günlerde ihtiyaç sahibi ailelere destek oluyor.

Tam kapanmanın yaşandığı üç haftalık sokağa çıkma kısıtlamasında kapı kapı dolaşarak hazırladıkları gıda kolilerini bizzat ailelere teslim eden Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’a AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ve Teşkilatı eşlik etti.

Başkan Şeylan, Hane ziyaretlerinin ardın yaptığı açıklamada; “Koronavirüsle mücadelede her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda tam kapanmanın yaşandığı ilk gün Yaklaşık 1500 koli gıda desteğinde bulunduk. Belediye ekiplerimiz ilçe genelinde dağıtımlara devam etmektedir. Bizler kötü günlerde vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Dayanışma ile birliktelik ile sorunların üstesinden geleceğiz.” dedi.

Mobil : 0507 518 06 81