Çarşamba, 28 Nisan 2021 10:14

Çiftçilere 10 Bin Badem ve Ceviz Fidanı Dağıtıldı

Çatak Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda ilçe genelinde Aşılı ceviz ve badem fidanı dağıtımını başlattı.

Tarım ve Hayvancılığın gelişmesi için üreticileri her daim destekleyen Çatak Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda, ilçedeki üreticilere dağıtılmak üzere mahalle muhtarlarına yaklaşık 10 bin fidan dağıtımı gerçekleştirdi.

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, İlçemizde tarım ve hayvancılığın gelişmesi amacıyla Belediye olarak sürekli çalışmalar içinde olduklarını belirterek “aşılama çalışmaları, organik tarım ve fidan desteği, çalışmaları gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra üreticilerimizin yayla, tarla ve bahçelerine rahatlıkla ulaşabilmeleri için arazi yollarını açtık.  İlçe Tarım Müdürümüz Mehmet Raci Selçuk ve ekibi ile Belediyemizde bulunan fidanları inceledikten sonra yaklaşık 10 bin adet ceviz ve badem fidanını, vatandaşlarımıza dağıtması için Mahalle muhtarlarımıza teslim ettik. Tarım ve hayvancılığın gelişmesi için Çiftçilerimizi her daim desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Mobil : 0507 518 06 81