×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Salı, 27 Nisan 2021 18:00

Çatak’ta Yaralı Köpek Seferberliği

Çatak Belediyesi ve Van Büyükşehir Belediyesi Çatak İtfaiye Amirliği ekipleri, dereye düşen köpeği bulunduğu yerden kurtardı. Arka İki ayağı kırık olan köpek, Van Büyükşehir Belediyesine ait Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

Adnan Menderes Mahallesi Muhammed Sait Aydın Anadolu Lisesi yakınlarında bir köpeğin dere içinde mahsur kaldığını gören vatandaşlar durumu Çatak Belediyesine bildirdi. Çatak Belediyesi ve Van Büyükşehir Belediyesi Çatak İtfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine giderek, dere içinde taşların arasına sıkışan köpeği kurtardı. Köpeğin arka ayaklarının kırık olduğunu gören ekipler, Çatak Belediyesine ait araç ile Van Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürdü. Köpek, Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan görevliler tarafından teslim alınarak tedavi altına alındı.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr