Çarşamba, 21 Nisan 2021 15:18

Çatak-Konalga Karayolu Çalışmalarında İnceleme Yapıldı

Çatak İlçe Merkezine 70 kilometre uzaklıkta bulunan Sırmalı, Dokuzdam, Konalga, Narlı, Sugeldi mahallelerine ulaşımı sağlayacak yeni yol ve köprü yapımı inşaat çalışmalarında inceleme yapıldı.

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yar. Prof. Dr. Mucip Tapan, Yol Yapım Daire Başkanı Sahip Görendağlı ve ekibi ile birlikte zeril Deresi üzerinde yapımı devam eden yeni yol ve köprü inşaatlarında incelemelerde bulunup yapılması planlanan istinat duvarlarının yerleri hakkında istişare yapıldı.

Mobil : 0507 518 06 81