×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Pazartesi, 12 Nisan 2021 15:24

Başkan Şeylan’dan Ramazan Ayı Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan Ramazan Ayı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Şeylan mesajında;

“Rahmet, bereket, af, mağfiret, yardımlaşma ve paylaşma ayı, on bir ayın sultanı Ramazan Ayına kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bereket ayı olan, evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş olarak müjdelenen Ramazan-ı Şerif’e kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Derin bir manevi iklimi teneffüs edeceğimiz, 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile dinimizde ve kültürümüzde büyük bir yere sahip 'yardımlaşma' ve 'paylaşma' konularındaki hassasiyet daha da artıyor. 
Ramazan ayı gönüllerin birleştiği, yoksul vatandaşlarımızın hatırlandığı, paylaşmanın kardeşçe yapıldığı en hayırlı aylardandır.

Bu duygularla kavuştuğumuz mübarek Ramazan Ayı'nda; Dünya’yı etkisi altına alan koronavirüs salgının ve islam coğrafyasında yaşanan acıların ve zulümlerin son bulmasını, aynı zamanda ramazanda oluşan manevi atmosferin, bütün bir yıla yayılarak birlik ve beraberliğe çevrilmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.  Birey ve toplumun hayatını düzene sokan, ciddiyet ve disiplin altına alan, düşünme ve nefis muhasebesi fırsatı veren bir irade eğitimi olan oruç ibadetini yerine getireceğimiz Ramazan Ayı'nın, Çatak halkımız başta olmak üzere, tüm İslam âlemine hayırlar, huzur ve barış getirmesini diliyorum.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr