Çarşamba, 17 Mart 2021 13:52

Şehit Gazi Sendikaları Genel Başkanı Dalgın’dan Başkan Şeylan’a Ziyaret

Şehit Gazi Sendikaları Genel Başkanı Tayyip Dalgın ve yönetim kurul üyeleri ile birlikte, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’ı Makamında ziyaret etti.

Ziyarette Genel Başkan Dalgın, Başkan Şeylan'a dokuma işlemeli Türk Bayrağı hediye etti.

Başkan Şeylan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İlçe hakkında istişarelerde bulunup bir süre sohbet ettikten sonra ziyaret sona erdi.

Mobil : 0507 518 06 81