Salı, 16 Mart 2021 18:49

Belediye Başkanı Şeylan’ın Esnaf Ziyaretleri Sürüyor

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ile birlikte İlçe Merkezinde çeşitli alanlarda faaliyet gösteren iş yerlerini tek tek ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileyip, talep ve önerilerini dinledikten sonra belediyenin çalışmaları hakkında esnaf ve vatandaşlara bilgi verdi.

Başkan Şeylan ;

“Yaptığımız ziyaretlerin amacının; Esnafla ve halkla istişare etmek, sorunları yerinde görmek, ortak bir akılla sorunları çözmek, belediyenin çalışmalarını halka anlatmak, partili, partisiz ayrım yapmadan esnaflarımızı ziyaret ederek İlçemizin sorunlarını dinlemektir.  Halkla bütünleşerek yapılacak hizmetlerin daha verimli ve isabetli olacağının bilincindeyiz” şeklinde açıklamada bulundu.

Esnaf Ve Vatandaşlar Belediyenin yaptığı çalışmalardan çok memnun olduklarını ve Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’ın, sık sık esnafları ziyaret edip, sorunlarını dinlemesinden dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler.

Mobil : 0507 518 06 81