×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Çarşamba, 10 Mart 2021 18:54

Başkan Şeylan’dan Bilgi Mahallesine Ziyaret

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan; İlçe Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, Cumhuriyet Başsavcısı Enes Yusuf Ayçiçek, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Alican Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Sancaklı ve SYDV Müdürü Aydın Babur ile birlikte Bilgi Mahallesine ziyarette bulundu.

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan ilçe genelinde incelemelerine ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda İlçeye 25km uzaklıktaki Bilgi Mahallesine ziyarette bulundu. Belediye Başkanı Şeylan’ı ve beraberindeki heyeti, mahalle girişinde vatandaşlar karşıladı.  Kaymakam Akbulut ve Başkan Şeylan vatandaşlar ile bir süre sohbet edip  talep ve sıkıntılarını dinledikten sonra Bilgi İlkokulu ve Ortaokuluna geçtiler. Okul bahçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Sancaklı, okul idarecileri ve öğretmenler tarafından karşılandıktan sonra sınıfları dolaşıp öğrenciler ile sohbet ettiler. Öğretmen ve öğrencilere başarılar dinledikten sonra okuldan ayrıldılar. 

Başkan Şeylan, “Çatak’ımızı, hemşerilerimizle birlikte yönetiyoruz. İlçe Kaymakamımız ile birlikte Mahallelerimizi tek tek gezerek vatandaşlarımızı dinliyor ve çalışmalarımızı bu görüşmelerin ışığında yapıyoruz. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve çalışmaları incelemek amacıyla ilçeyi ilmek ilmek dokuyoruz. İnşallah çalışmalarımız amacına ulaşır, sonuçsuz kalmaz. “ dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr