×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Pazar, 07 Mart 2021 18:27

Başkan Şeylan’dan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bir milletin geleceğini belirleyecek nesilleri yetiştiren kadınların toplumun kaderini çizeceğine dikkati çeken Başkan Şeylan;

"Cenneti annelerin ayakları altına seren bir dinin mensupları olan bizler kadınlarımız için ne yapsak azdır. Doğumdan ölüme kadar, hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran, bizi eğiten, büyüten, yetiştiren, en kötü anımızda yanımızda olup yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız paylaşan fedakâr kadınlarımız en değerli varlığımızdır.

Çatak Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kadınlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Nefretle kınadığımız kadına yönelik şiddetin ise karşısında durup kadınlarımızın kendilerini huzur ve güven içinde hissetmeleri için üzerimize düşeni yerine getireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, şehit ve gazi yakını kadınlarımız başta olmak üzere, yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veren kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr