Perşembe, 18 Şubat 2021 10:12

Başkan Şeylan’dan Regaip Kandil Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Regaip Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Mübarek Üç Aylar’ın başlangıcı olan Regaip Kandili’nin Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olduğunu belirten Başkan Şeylan, bu aylarda sevgi, saygı ve yardımlaşma duygularının doruğa ulaştığını vurguladı.

Başkan Şeylan mesajında;

“Müslümanlar için rahmet, bereket ve mağfiret ayları olan üç aylara kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Regaip Kandili ile başlayıp Kadir Gecesi ile sona eren üç aylar, Müslümanlar için manevi bir hasat mevsimidir. Kandiller, Müslümanlar olarak Allah’ın rahmet, bereket ve mağfiretine olan arzumuzu en üst noktaya taşıdığımız ve huzur bulduğumuz müstesna zaman dilimleridir. Müslümanlar arasında yardımlaşma, dayanışma, hayır ve iyilik duygularının artarak yoğunlaştığı kandil gecelerinde; sevgi, hoşgörü, kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesini diliyorum. Bu mübarek gün ve gecelerin birer fırsat bilinerek Allah'ın engin rahmetine ve mağfiretine sığınmak gerekir. Rahmet yüklü bu mübarek günleri iyi bir şekilde değerlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin ve bütün İslam âleminin ruhumuzu kuşatan, gönüllerimizi ferahlatan mübarek üç aylarını tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Mobil : 0507 518 06 81