Çarşamba, 17 Şubat 2021 10:37

Kaymakam Akbulut’tan Başkan Seylan’a İade-i Ziyaret

Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’a iade-i ziyarette bulundu.

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, geçen hafta Çatak Kaymakamlığına atanan ve görevine başlayan Mehmet Erdem Akbulut'u makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilemişti. Kaymakam Mehmet Erdem Akbulut, göreve başladıktan sonra kendisini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan'a başkanlık makamında iade-i ziyarette bulundu.

Kaymakam Akbulut, Başkan Şeylan’a göstermiş olduğu ilgi alakasından dolayı teşekkür ederek Başkan Şeylan ile İlçemizin kalkınması ve gelişmesi için sık sık bir araya geleceklerini belirtti.

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, İlçe Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut'a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Mobil : 0507 518 06 81