Perşembe, 11 Şubat 2021 18:44

Başkan Şeylan Öğrencinin Tablet İsteğini Geri Çevirmedi

Başkan Şeylan Görentaş Mahallesinde yaşayan Maşallah Yavuz’un tablet isteğini geri çevirmeyip tablet hediye etti.

İlçe Merkezine 20 km uzaklıkta bulunan Görentaş Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Maşallah Yavuz, Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’ı makamında ziyaret ederek bilgisayarı ve tableti olmadığını belirtti. Uzaktan eğitimden daha iyi yararlanmak ve derslerinden geri kalmamak için Başkan Şeylan’dan tablet isteğinde bulundu.

Maşallah’ın tablet isteğini geri çevirmeyen Başkan Şeylan öğrenciye tablet hediye etti.

Hediyesini alan Yavuz’un heyecan ve mutluluğu yüzüne yansıdı.

Mobil : 0507 518 06 81