Salı, 09 Şubat 2021 17:35

Başkan Şeylan’dan Kaymakam Akbulut’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ve AK Parti Belediye Meclis üyeleri ile birlikte ilçede göreve başlayan Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Şeylan, "Göreve başlayan Kaymakamımıza yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Belediye ve Kaymakamlık olarak vatandaşlarımızın huzuru, refahı ve kalkınması için birçok ortak projeye imza atacak; ilçemizin gelişmesine katkı sunacak çalışmaları beraber yürüteceğiz." diye konuştu.

Kaymakam Akbulut ise, Başkan Şeylan ve beraberindekilerin yapmış oldukları ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Birlikte uyum içerisinde hizmet edeceğimize inanıyorum.” diye konuştu.