Pazartesi, 04 Ocak 2021 17:08

2021 Yılı Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Çatak Belediye Meclisi, 2021 Yılı Ocak ayı olağan Meclis toplantısı Belediye konferans salonunda, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan Başkanlığında toplandı.

Başkan Şeylan ilk olarak meclis üyelerinin yeni yılını kutladı. Çatak Belediyesi olarak siz meclis üyelerimizin destekleri ile hizmetlerimize devam edeceğiz, alınacak kararların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Başkan Şeylan’ın açılış konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. 16 gündem maddesi görüşülüp karara bağlandı.