Perşembe, 31 Aralık 2020 17:00

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’ın Yeni Yıl Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abddurrahman Şeylan yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Şeylan mesajında;

“Covid-19 sürecinde yaşadığımız Acı ve tatlı anılarla geride bıraktığımız bir yılın ardından, 2021 yılına yeni umutlarla girmenin heyecanını ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

Geride bıraktığımız 2020 yılında  yaşadığımız çığlar, depremler, pandemik hastalıklar birçok önemli gelişmeye sahne olmuş, ülke ve dünya gündemi baş döndürücü bir hızla değişmiştir. Dünyanın dört bir yanında meydana gelen Covid-19 pandemesinin siyasi gelişmelerden savaşlardan, terör ve şiddet olaylarından, doğal afetlerden, açlık ve yoksulluktan daha önemli olduğunu, sağlığımızı hiç bir şeye değişemeyeceğimizi milyonlarca insan ile birlikte anlamış bulunmaktayız.

Yeni yılda dünyaya başta sağlık, sevgi, barış ve hoşgörünün hâkim olması, insanlığın tüm olumsuzluklardan kurtularak ayrım yapılmaksızın huzur içinde yaşaması en büyük temennimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, yeni umutlarla karşıladığımız 2021 yılının, ülkemiz, dünyamız ve tüm insanlık için yeni ve güzel başlangıçlar getirmesini dilerim.” Dedi