Cuma, 18 Aralık 2020 11:37

Çatak’ta Metruk Binalar Bir Bir Yıkılıyor

Çatak'ta, görüntü kirliliği ve tehlike arz eden metruk binalar, Çatak Belediyesi tarafından yıkılmaya devam ediliyor.
Çatak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Hacı Osman Mahallesi Çatak-Van Karayolu kenarında bulunan metruk yapıların yıkımı yapıldı. Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, yıkım çalışmasını Başkan Yardımcısı Cihan Yalçın ve Fen İşleri Müdürü Erdoğan Babur ile yerinde izledi.
Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan,
“ Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden, alkol ve uyuşturucu kullanımı gibi amaçlarla kullanılan, yangın ve göçme tehlikesi bulunan ve çevre ve toplum güvenliği için riskli olup, görüntü kirliliği oluşturan metruk binaları, ilçemizde oluşturulan komisyon ile belirleyip kayıt altına aldıktan sonra, yıkıyoruz. İlçemizin daha güzel bir görüntüye kavuşması için, ilçemizde hiçbir metruk yapı kalmayana dek yıkımlarımız devam edecek. " dedi.