Pazartesi, 23 Kasım 2020 17:16

Başkan Şeylan’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Şeylan Mesajında;
“Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir. Öğretmenlerimiz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı büyük bir sabır ve özveri ile yetiştirirken, onların kalplerine sevgi, saygı ve hoşgörü tohumlarını ekerek milli birlik ve beraberlik halkamızı güçlendiren, yarınlarımızı oluşturan dönüşüm mimarlarıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, aramızdan ayrılan ve görevi başındayken şehit olan bütün öğretmenlerimizi ve eğitimcilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.” Dedi.