Perşembe, 29 Ekim 2020 14:59

Çatak'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

Çatak’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97.yılı coşku ile kutlandı.

Çatak Atatürk İlkokulu Bahçesinde covid-19 tedbirleri alınarak düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Ekrem Çeçen, Belediye Başkan Vekili Cihan Yalçın, Cumhuriyet Başsavcısı Enes Yusuf Ayçiçek, kurum amirleri, ilçe halkı ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Kaymakam Ekrem Çeçen ve Başkan Vekili Cihan Yalçın, öğrencilerin bayramını kutladı.

Günün anlam ve önemini belirten bir konuşmasını Çatak Kaymakamı Ekrem Çeçen yaptı. Ardından öğrencilerin günün anlam ve önemiyle ilgili şiirler okuması ve çeşitli etkinlikler ile Cumhuriyet Bayramı kutlandı.

İlçe genelinde yapılan Cumhuriyet konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller İlçe Kaymakam Ekrem Çeçen, Başkan Vekili Cihan Yalçın ve Cumhuriyet Başsavcısı Enes Yusuf Ayçiçek tarafından verildikten sonra 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlama programı sona erdi.