Cuma, 23 Ekim 2020 11:44

Başkan Şeylan’dan Kardeş Belediye Başkanı Keskin’e Ziyaret

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Kardeş Belediyesi olan İstanbul Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’i makamında ziyaret etti.

Başkan Şeylan,” Kardeş Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Keskin Bey’i makamında ziyaret edip, İlçemizde devam eden çalışmalar hakkında istişarede bulunduk. İnşallah kalıcı dostluk ile sosyal, kültürel, sanatsal konularda teknik ve idari alanlarda iş birliği sağlayacağız. Kendisine ilçemizde yaşayan ender bulunan Şehzade (Mirza) kelebeği tablosunu hediye ederek ilçemize davet ettik. Başkan beye hoş sohbeti ve göstermiş olduğu misafirperverlikten ötürü şahsım ve vatandaşlarım adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

Başkan Keskin, Başkan Şeylan’ın yapmış olduğu nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti.