Çarşamba, 23 Eylül 2020 18:10

Maske Dezenfekten Denetimi Yapıldı

Kontrollü sosyal hayat döneminde Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenerek yayımlanan rehberlerde yer alan kurallara ve alınması gereken önlemlere ilişkin sorumlulukların yerine getirilip getirilmediğinin düzenli olarak denetlenmesi amacıyla Çatak Kaymakamı Ekrem Çeçen, Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, İlçe Emniyet Amiri Emre Kayhan, Çatak Devlet Hastahanesi Başhekimi Tarık Temel ve kolluk görevlilerinin katılımıyla oluşturulan ekipler tarafından yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde genel denetimler gerçekleştirildi.

Başkan Şeylan; Belediye olarak kamu kurumları ve vatandaşlarımızın toplu kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarına aralıksız sürdürüyoruz. Denetimlerde vatandaşlarımızın bilinçlendiğini ve kurallara uyduğunu görmek bizleri memnun ediyor. Bu duyarlılıkla ve birliktelik sayesinde kurallara uyduğumuz takdirde İnşallah bu salgını hep birlikte atlatacağız.” dedi.