×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Çarşamba, 19 Ağustos 2020 18:28

81 İL İLE EŞ ZAMANLI KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ DENETİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

“SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN” mottosu ile  ilçemizde yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde genel denetimler gerçekleştirildi.

Kontrollerde İlçe Kaymakamı Ekrem Çeçen, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, İlçe Emniyet Amiri Emre Kayhan, Jandarma Komutan Deniz KÜN, Çatak Devlet Hastahanesi Başhekimi Tarık Temel katılım sağlayarak Koranavirüs salgınıyla mücadele amacıyla alınan tedbirler ile belirlenen kurallar noktasında, gerek işletme sahiplerinin ve hizmet sağlayıcıların gerekse vatandaşlarımızın bilinçlendirilmelerini ve tedbir/kurallara en üst seviyede uymalarını sağlamak amacıyla denetimler gerçekleştirildi.

Başkan Şeylan;

Son zamanlarda vaka sayılarındaki artışlar bizleri derinlemesine endişelendirmektedir bu aşamada Kovid-19 salgınının toplum sağlığına yönelik oluşturduğu riski yönetebilmek için sosyal izolasyon ve sosyal mesafe kurallarına riayet edilmesine yönelik alınan tedbirlere toplumun tüm kesimleri tarafından uyulmasının önemi vurgulayarak salgını kontrol altında tutup en aza indirme çabasındayız bunun içinde belediye olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya hazırız ifadelerinde bulundu. Denetimlerde vatandaşlarımızın ve iş yerlerimizin kurullara büyük ölçüde uymaları sevindirdi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr