Cuma, 22 May 2020 18:33

Başkan Şeylan Esnafa Maske Dağıtıp Bayramlarını Kutladı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Ramazan Bayramı kapsamında AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu  ile birlikte çarşı esnafına maske ve  dezenfekte dağıtıp esnafla bayramlaştı.

Koronavirüs önlemlerini her geçen gün artırarak devam eden Çatak Belediyesi bayram öncesi esnafa destek olmayı unutmadı.

Sağlık Bakanlığının aldığı tedbirlerle koronavirüsün yayılımının yavaşladığı günlerde, sosyal mesafeye uyulması ve hijyene dikkat edilmesi konusunu ısrarla belirten Başkan Şeylan,

“Sıkıntılı günlerden geçiyoruz ama inşallah ilerde bugünler birer anı olarak kalacaktır. Bu mübarek günlerde dua edelim Rabbim en kısa zamanda bu salgından kurtulmayı nasip eylesin. Bayram öncesinde bir taraftan esnaflarımıza maske ve el dezenfekti dağıttık bir taraftan da koronavirüs uyarılarımıza ne derece dikkat ettiklerini gözlemlemek için dükkanlarımızı denetledik. Esnafımıza destek olmaya, koronavirüsle mücadele etmeye devam edeceğiz. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın şimdiden Ramazan Bayramlarını kutluyorum. “ dedi.