×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Perşembe, 21 May 2020 21:30

Kıyıcak Mahallesinde Kilit Parke Taşı Çalışması Başladı

Çatak Belediyesi ilçe merkezine 27 km uzaklıkta bulunan Kıyıcak Mahallesinde, mahallelilerin istekleri doğrultusunda kilit taşı ve bordür çalışmalarına başladı.

Kıyıcak Mahallesi sakinleri yolların yağışlı havalarda çamur, yaz aylarında ise çok fazla tozlu olmasından şikâyetçi oluyorlardı. Bu taleplerini Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’a ilettiler ve Belediye ekipleri yol yapım çalışmalarına başladı. Ara yollarda kilit parke taşı, mahalle sakinlerinin ortak kullandığı alanlarda ise çevre düzenleme işlemleri başladı.

Mahallede yürütülen hizmetlerle ilgili bilgi veren Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, 

“Belediye ekiplerimiz bir yandan şehrimizin dört bir yanında dezenfekte çalışmalarına devam ederken, bir yandan da acil ihtiyacı olan mahallelerimizde çalışmalarına devam ediyor. Mahalle statüsünde bulunan köylerimizde önemli hizmetler üretiyoruz.

Hedefimiz merkez mahalle ya da kırsal mahalle ayırt etmeden ilçenin her köşesine hizmet götürmek. Kıyıcak Mahallemizde kilit parke taşı döşeme ve bordür çalışmalarımıza başladık.  Amacımız vatandaşlarımızın yaşadıkları yerleri güzelleştirerek, onlara rahat ve ferah bir yaşam alanı oluşturmaktır." dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

Mobil : 0507 518 06 81

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr