Salı, 12 May 2020 21:31

Başkan Şeylan'dan Berberlere Maske Desteği

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan Çatak İlçe Merkezinde yer alan berberleri gezerek maske dağıttı. Berberlerin ve müşterilerin kurallara uymaları noktasında uyarılarda bulundu.

Koronavirüs nedeni ile 51 gündür hizmet vermeyen kuaför ve berberler 11 Mayıs tarihinde tekrar hizmet vermeye başladı. Başkan Şeylan açılan berberleri tek tek dolaşarak dezenfekte işlemlerinin yapılıp yapılmadığına ve kurallara uyulup uyulmadığında baktı. Berberlere ve müşterilere maske dağıttı.

Maske dağıtımı sırasında konuşan Şeylan;

“ Koronavirüs nedeni ile tedbir amaçlı olarak kuaför berber ve güzellik merkezleri kapatılmıştı. Pazartesi Günü açılan berberlerimizi dolaştık. Müşterilerine dağıtmaları için maske dağıtımı yaptık. Tedbir amaçlı yapmaları gerekenleri hatırlattık. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın, hijyen kurallarına uymaları koşulunda uyarılarda bulunduk. İnşallah bu süreci en iyi şekilde hep birlikte atlatacağız. " dedi.