×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Cumartesi, 09 May 2020 18:24

Başkan Şeylan’dan Anneler Günü Mesajı

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan Anneler Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Şeylan mesajında;

“Sevgiyi, şefkati, merhameti, sabrı, fedakârlığı ve hoşgörüyü temsil eden annelerimiz, başımızın tacıdır. Anne sevgisi sevgilerin en güzeli ve en yücesidir. Karşılıksız sevmenin en güzel örneklerini veren annelerimiz, aynı zamanda geleceğimizin teminatı, milletimizin maddi varlığının güvencesi, birlik ve bütünlük içinde yaşayabilmemizin de en önemli manevi kaynaklarıdır. Omuzlarımız üzerinde göklere kadar yükselmeye layık olan her Anne, yüreğindeki sınır tanımayan sevgisi ve başka hiçbir konuda rastlanamayacak sabrı ile sadece anneler gününde değil, her zaman baş tacımızdır. Cennetle müjdelenen annelerimizi tek bu gününde değil, ömür boyunca sevgi, saygı ve muhabbetle kucaklamalıyız.     
 
Yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla, değeri biçilemeyen başta rahmetli annem olmak üzere, şehit anneleri ve tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum."dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr