Çarşamba, 08 Nisan 2020 16:26

Çatak Belediyesinden İhtiyaç Sahiplerine Yardım Kolisi

Van Çatak Belediyesi, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de gün geçtikçe yayılmaya devam eden Korona virüs (Covid-19) tehlikesine karşı halkının yanında olmaya devam ediyor.

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan son krizde işsiz kalan, geliri bulunmayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara koli yardımında bulundu.

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle. “Evde kal” çağrısı devam ederken Çatak Belediyesi çalışanları tarafından dezenfekte çalışması, sosyal mesafe uyarıları gibi  tedbirler itinayla alınıyor. Bunun yanında ihtiyaç sahipleri için hazırlanan koliler ailelere dağıtıldı.

YARDIM KOLİSİ

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan,

“ Sosyal Belediyecilik bu günler için var. İlçemizdeki mahalle ve  köylerimizde Belediyemiz tarafından belirlenen ve sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş üstü vatandaşları tek tek ziyaret edip ihtiyaçları var mı diye soruyoruz. Onlara ihtiyaçları doğrultusunda yardım götürmeye çalışıyoruz. Bu süreci hep birlikte atlatacağız inşallah. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz sağlığımız için evde kalmalarıdır”dedi.

Başkan Şeylan'ın Hane ziyaretlerine AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ve Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yalçın eşlik etti.