Perşembe, 09 Ocak 2020 17:25

2020 Yılının İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Çatak Belediye Meclisi 2020 Ocak ayı olağan meclis toplantısı Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan başkanlığında Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Toplantıda 16 gündem maddesi görüşülüp karara bağlandı.

Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, “Yeni yılın ilk meclis toplantısında alınan kararların ilçemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Bir sonraki Şubat Ayı olağan toplantısı  3 Şubat 2020 Pazartesi günü Salı günü saat 16.00’da yapılacak.