Çarşamba, 04 Aralık 2019 09:25

Engelli Öğrenciden Başkan Şeylan’a Hediye

Çatak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim öğrencisi, Okul Müdürü ve öğretmenleri ile birlikte Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’ı makamında ziyaret etti.

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim öğrencisi İsa Dündar, Okul Müdürü Mert Tatar ve Öğretmenleri İle birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler gününde Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylanı makamında ziyaret ederek kendi yaptığı tabloyu hediye etti

Ziyaretten son derece memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Şeylan, Okul Müdürü ve öğretmenlerden Engelli öğrencilere verilen eğitim ile ilgili bilgiler aldı. Özel eğitim öğrencisi Dündar’ın kendisi için yaptığı hediyeyi çok beğendiğini, makam odasının en güzel yerine asacağını ve yarın kendisini evinde ziyaret edeceğini belirtti.