×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Çarşamba, 06 Kasım 2019 20:51

Raftingcilerden Başkan Şeylan’a Teşekkür Plaketi

Çatak Belediyespor Kulüp Başkanı Erdoğan Babur, Belediyespor Rafting takımı sporcuları ile birlikte Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan’ı makamında ziyaret ederek şampiyonada göstermiş olduğu ilgi, alaka ve vermiş oldukları desteklerden dolayı Türkiye Rafting Federasyon Başkanı Fikret Yardımcı adına teşekkür plaketi taktim ederek teşekkür ettiler.

Başkan Şeylan, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, " Rafting Federasyon Başkanı Fikret Yardımcı çok başarılı bir başkan. İki yıldır ilçemizde Türkiye Rafting Şampiyonası yapılıyor bu şampiyonanın burda yapılmasında çok büyük emek ve fedekarlığı var. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum. Çatak Belediyespor Rafting takımı olarak İlçemizi başarıyla temsil ettiğiniz içinde her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. " dedi.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr