×

Uyarı

XML dosyasının yüklenmesi başarısız.

Perşembe, 17 Ekim 2019 20:30

Belediye Meclis'inden 'Barış Pınarı Harekatı’na Destek

Çatak Belediye Meclisi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce Suriye'de yürütülen Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçik'e destek açıklamasında bulundu.

Belediye Meclis Başkan Vekili Tuncer Bozdemir Başkanlığında toplanan Belediye Meclis Üyeleri Ekim Ayı olağan toplantısı gündemine ilişkin görüşmelerden sonra gündem dışı önerge olarak Ülkemiz Fırat’ın Doğusunda terör örgütleri PKK/PYD/YPG ve DEAŞ’ın varlığını sonlandırmak, hudutlarımızın ve halkımızın güvenliği sağlamak, bir barış koridoru tesis ederek Suriyeli kardeşlerimizin bir an önce kendi topraklarına, evlerine dönüşlerini sağlamak üzere başlatılan Barış Pınarı Harekatı’nın haklılığı vurgulanmıştır.

Başkan Vekili Bozdemir ülkemizin ve kahraman Mehmetçiğimizin her zaman yanında olduğumuzu belirterek;

“İnanıyoruz ki gün, her türlü siyasi görüş ayrıcalıklarını bir kenara bırakarak gün bir ve beraber olma günüdür. Çünkü söz konusu olan Milli Güvenliğimizdir, ülkemizin bekasıdır. Harekâtın başarı ile tamamlanacağına yürekten inanıyorum. Fedakar askerlerimize muvaffakiyetler diliyoruz. “ dedi.

Oy çokluğu ile meclis üyelerince kabul edilen bildiriye tepki gösteren HDP'li meclis üyeleri ise salonu terk etti.

Yorum Ekle

(*) ile işaretlenmiş zorunlu alanların tümünü doldurduğunuza emin olun. HTML kodları kullanılamaz.

Mahallelerimiz

Ağaçlık, Akçabük, Alacayar, Aşağınarlıca, Atlıhan,Bilgi, Boyunpınar, Çılga, Dalbastı, Derebaşı, Dokuzdam, Eliaçık, Görentaş, Işınlı, Kaçıt, Konalga, Korulu, Narlı, Onağıl, Övecek, Sırmalı, SözverenSugeldi,Teknecik,Toyga, Uzuntekne, Yukarınarlıca

Sosyal Medya

Adresimiz

Adres : Çatak belediye Başkanlığı, Cumhuriyet mahallesi, Atatürk caddesi, No: 7, Çatak, Van

Tel      : +90 432 512 28 91

WhatsApp   : 0530 028 10 10

E-Mail : catakbelediyesi@catak.bel.tr