Çarşamba, 04 Eylül 2019 20:23

Yıldız Ailesine Taziye Ziyareti

Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Merhum Bekir Yıldız’ın ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Uzuntekne Mahallesi ikamet eden ve geçtiğimiz gün vefat edip Hakkın Rahmetine Kavuşan Bekir Yıldız için kurulan taziye evini, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan,  AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, AK Parti İlçe Koordinatörü İskender Şeylan ve Belediye Encümenleri ziyaret etti.

Kurulan Taziye Evinde, Yıldız Ailesi’ne ve merhumun sevenlerine başsağlığı ve sabır dileklerinde bulunan Başkan Şeylan ve beraberindeki heyet, merhumun ruhuna ithafen okunan dualara da eşlik etti.